16. Val till kommunfullmäktige Krister Lumme

Under många har jag medverkat i politiken där jag bor i Strängnäs kommun. I fyra mandatperioder har jag suttit i kommunfullmäktige där jag nu är på väg in i den femte om väljaren så vill. Någon karriär som politiker har inte varit vad jag engagerat mig i. Lagom har varit min tes om att påverka.

Under alla år i politikens värld deklarerar jag politisk erfarenhet. Detta erhåller man efter att ha varit med i den kommunala politiken under alla redovisade år. Beslut har tagits som jag varit med och påverkat i riktningen där min ideologiska framtoning finns som socialdemokrat.

En vinnare är man alltid då man är med och påverkar vår demokrati som dagligen måste vårdas så den inte faller i bitar.

Nu är jag åter med i ett nytt val. 72 år gammal kandiderar jag till nästa mandatperiod från 2018 till 2022  utifrån plats 16 på fullmäktigelistan som den socialdemokratiska valberedningen och förtroendevalda ansett att min plats ska vara.

Återstår att se hur den socialdemokratiska politiken tas emot av väljaren och hur väljaren ser mig som person att företräda dem. Intressant är det alltid att efter valdagen konstatera hur kryssen i valbåset fallit…

 Vem är Krister Lumme? Mer om mig på min hemsida. www.lumme.info

 

facebook Twitter Email