11. Val till kommunfullmäktige Majbritt Magnusson

Därför blev jag Socialdemokrat.

Jag är uppvuxen i ett arbetarhem med fackligt och politiskt stark intresserad far. Under min uppväxt var det många och långa diskussioner enär jag inte delade min fars kommunistiska idéer sökte jag efter ett parti som mer delade mina åsikter om ett rättvist samhälle att leva i.

Att jag valde socialdemokraterna är enkelt de stod för de värderingar jag ansåg var viktigast. Det är därför fortfarande viktigt för mig att motarbeta de krafter som i dag finns för att återinföra tiden arbetaren stod med mössan i handen då kvinnan inte fick bestämma över sin kropp, krafter som vill rasera välfärden och tryggheten som vi tillsammans byggt upp.

Min person

Jag är utbildad Kamrerassisten. Undersköterska och Mentalskötare men har större delen av mitt yrkesverksamma liv arbetat i vården. Under en längre tid var jag ordförande för fackklubben SIF i det företag jag arbetade.   Har två söner och 4 barnbarn som är den andra halvan av mitt stora intresse.

Är född och uppvuxen i Solna där jag bodde 70 år av mitt liv var politiskt aktiv i kommunfullmäktige och andra nämnduppdrag i nästan 30 år samt ordförande för Norrbacka Handikapp I Solna var alla föreningar för funktionshindrade en del av kommunens Handikappråd. Var även ordförande för vår lokalförening en period samt sekreterare i Solna Arbetarkommun

Mitt stora politiska intresse är att få arbeta för en skola för alla med möjligheter till utveckling samt en förbättrad äldreomsorg där det finns plats för alla som behöver en trygg tillvaro då krafter och orken inte längre räcker till

facebook Twitter Email