Välkommen till vår nya hemsida.

Socialdemokraterna i Strängnäs kommun välkomnar dig till vår hemsida.
Här kommer du att få se av vad som är på gång i arbetarekommunen, aktuell politik – både lokalt och centralt. Under våren kommer vi främst att presentera vårt valprogram om vad vi vill göra nästa mandatperiod åren 2019-2023.
Strängnäs kommun står framför stora utmaningar. Ta ställning även du och bli medlem hos oss för den svenska modellen…

 Bli-medlem här…

 

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng