Socialdemokraterna röd bakgrund

Strängnäs politikern Leif Hård in i Riksdagen

Strängnäspolitikern Leif Hård gör nu debut i Riksdagen. Han går därmed in på den socialdemokratiska riksdagsplatsen som blir vakant när Sara Karlsson kliver av i protest mot partiets hårdare migrations politik.

I fredags meddelade Socialdemokraternas Sara Karlsson Eskilstuna att hon lämnar sin riksdagsplats sedan partiet presenterat en skärpning av sin migrations politik på flera punkter.

Sara får stöttning av Leif som säger att han inte tycker att det är bra samtidigt som det ändå är nödvändigt. Vad vi måste göra är att begränsa invandringen och komma ikapp så vi kan behandla dem som kommer hit till Sverige på ett bra sätt. Jag sätter det här mot hur mycket de får lida då de aldrig får besked.

Leif Hård säger vidare att han inte har några ambitioner att försöka få en fast plats i riksdagen. Jag står en bra bit nere på listan. Nu är det nya friska tag som gäller. Jag tar de uppdrag som riksdagsledamot där voteringar och utskottsjobb ingår i uppdraget. Introducerad i Stockholm blir jag den 18 maj. Då får jag veta mer exakt vad jag ska göra säger Leif.

Vi socialdemokrater i Strängnäs gratulerar Leif till uppdraget.

facebook Twitter Email