Monica Lindell Rylen lämnar uppdraget som kommunalråd

Monika Lindell Rylen har bestämt sig för att inte kandidera till valet 2022. Därmed ger hon en efterträdare möjlighet att sätta sig in i uppdraget i god tid innan valet. Hon lämnar kommunalrådsuppdraget till sommaren. Däremot kommer hon att behålla ordförandeuppdraget i kulturnämnden mandatperioden ut.

Monica är inne på sitt 7:e år som kommunalråd . I 27 år har hon varit förtroendevald politiker i Strängnäs kommun. Allting har varit intressant, fascinerande, utmanande, roligt, frustrerande, lärorikt och spännande säger Monica.

Rekryteringsprocess pågår i Arbetarekommunen.

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng