Ny styrelse för Strängnäs arbetarekommun

Socialdemokraterna i Strängnäs arbetarekommun beslutade på sitt årsmöte om en ny styrelse och att inför de kommande fem åren arbeta under devisen ”Ett jämlikt samhälle. Ett starkare Strängnäs.” Det handlar om att bygga ett Strängnäs som håller ihop, där otrygghet bekämpas och vi gemensamt skapar goda möjligheter för alla. Ett starkt och hållbart Strängnäs för oss som bor här nu och för kommande generationer är vårt mål.

Årsmötet valde en ny styrelse för den lokala partiavdelningen. Christer Strömberg valdes som ordförande för ytterligare ett år.

 • Christer Strömberg, ordförande
 • Ragnhild Andersson, sekreterare
 • Jonny Wallinder, kassör
 • Louice Ljung, ledamot
 • Alexander Wasberg, ledamot
 • Ingrid Fäldt, ledamot
 • Leif Klingensjö, ledamot
 • Nasra Ali, ledamot
 • Magnus Brandel, ledamot
 • Mari Bohman, ledamot
 • Anja Klason, ledamot

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng