Förtroendevalda kyrkofullmäktige

Nya förtroendevalda till Kyrkofullmäktige

Kyrkofullmäktige i Strängnäs Domkyrkoförsamling med Aspö

Idag hände något extra under högmässan i Strängnäs domkyrka. Då presenterade domprosten oss förtroendevalda för församlingen, samt hälsade oss välkomna till en ny mandatperiod. Vi ser nu fram emot fyra intressanta och trevliga år.

Hälsningar,

Oss förtroendevalda, Willgot, Jonny, Jan, Annika, Angela, Peter, med flera.

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng