Välkommen till en ny och mer informativ hemsida…

Socialdemokraterna i Strängnäs utvecklar och förnyar vår hemsida. Här kommer vi att lägga ut all aktuell information om vad som händer i kommunen Strängnäs när det gäller den politik vi står för och vad vi vill göra då främst nu inför det stundande valet som kommer i höst.

Allt är ännu inte färdigt. Att utveckla och göra en hemsida har sin tid. Följ därför med här under våren för att ta del i politik som vi Socialdemokrater vill påverka där vårt främsta mål är att stå för allas lika värde i Sverige och i världen. Än en gång VÄLKOMMEN !

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng