Alexander från Åkers styckebruk högt upp på riksdagslistan

Alexander Wasberg. Riksdagskandidat.

Alexander Wasberg har blivit en ny viktig kraft i den lokala politiken och kommer nu att hamna högt upp på Sörmlandslistan till riksdagen, plats fem på en lista som toppas av Fredrik Olofsson, statssekreterare hos finansminister Mikael Damberg och ordförande i Sörmlands partidistrikt. Alexander arbetar till vardags med datautveckling vid Scania i Södertälje och bor i Åkers styckebruk.

Med lite tur blir Alexander vår representant i riksdagen om vi gör ett bra val! Ett bra val gör vi om så många medlemmar andra som stöttar idén om att bygga ett starkare samhälle tillsammans ställer upp i medlemsvärvning och för ut vår politik. Nu får Strängnäs återigen en socialdemokratisk riksdagskandidat! Maj-Lis Lööw från Eskilstuna och Mariefred var medlem av riksdagen från slutet av 70- till mitten av 90-talet.

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng