Magdalena Andersson. Du behövs mer än någonsin. Kom med mig!

Du behövs mer än någonsin.

Känner du också frustration över det politiska läget? Är du också team Magdalena Andersson men inte medlem i Socialdemokraterna? Vill du diskutera och påverka? Ju fler vi är desto starkare är vi så bli medlem hos oss. Inom kort kontaktar vi dig och bjuder in dig och medlemmarna till träff med kaffe och kaka och diskussion om hur vi kan förändra samhällsutvecklingen.

www.socialdemokraterna.se/bli-medlem

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng