Anders Härnbro och Nasra Ali tack för förtroendet

Tack för förtroendet!

Tack för stödet – Socialdemokraterna är partiet med störst ökning i Strängnäs!

Även om det är preliminärt resultat kan vi konstatera att vi tydligt går framåt vilket förstås är väldigt glädjande. Socialdemokraterna har i nuläget fått 24,80 procent av rösterna i kommunvalet och gått fram med +3,9 procentenheter. Det resultatet skulle också innebära att det är i Strängnäs kommun som Socialdemokraterna gör sitt starkaste kommunval i hela Sörmland.

Så tack alla er som lagt sin röst på Socialdemokraterna. Och till alla valarbetare – det är ni som har möjliggjort detta!

facebook Twitter Email

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng